A svájci szállító!

1997 óta

Az ön svájci szállítója

Cégünk - a PC-Busz KFT - teherfuvarozással és fuvarszervezéssel foglakozó több mint 20 éve alapított családi vállalkozás.

A vállalkozásunkról

Üdvözlöm! Katona Zoltán vagyok.Szeretném bemutatni a 100%-ig családi tulajdonban lévő vállalkozásunkat. Cégünk saját járműparkkal rendelkezik, mely különböző méretű dobozos és ponyvás, rendszeresen katbantartott, fiatal járművekből áll. Ezekkel és megbízható alvállalkozóink eszközeivel tudunk megoldást kínálni fuvarfeladattal kapcsolatos megkereséseikre. Tevékenységünk elsődlegesen a Magyarország és Svájc közötti áruszállítás. Hosszú évek munkájának tapasztalatait halmoztuk fel. Vámolási ismereteket és megfelelő kapcsolatrendszert igényel ez a munka. Elmondhatjuk magunkról, hogy rendelkezünk ezekkel a feltételekkel, a feladatkör specialistái vagyunk. Napi rendszerességgel indítunk expressz járatokat a két ország között.

Szükség esetén a ma felvett árut holnap kiszolgáltatjuk a célállomáson. Mivel Svájc nem tagja az Europai Uniónak a szállítmányok vámeljárás keretein belül kerülnek célbajuttatásra. Tapasztalt kollegáink ebben is segítséget nyújtanak. Magyarországon és a svájci határon is rendelkezünk partner spedíciókkal, ahol kedvező áron megoldjuk a vámolást. Kérem, ha felkeltettük az érdeklődését keressen minket bizalommal vagy tekintse meg a szolgáltatásainkat:

Havonta több mint

100,000

+

megtett kilométer

Évente több mint

2,000

+

megoldott fuvarfeladat

Közel

80

partner és alvállalkozó